Sladder app tv2

Jodel lukker ned for sladder: – Klogt træk, siger ekspert – TV 2

10. nov. 2020 — Jodel forsøger med initiativet at mane sladderen i jorden. Og det vil have en effekt, mener dansk ekspert.

Jodel forsøger med initiativet at mane sladderen i jorden. Og det vil have en effekt, mener dansk ekspert.

Her er den nye kendis-app! – TV 2 – Underholdning

Her er den nye kendis-app! – TV 2

15. nov. 2010 — Via mobilen kan du altid holde dig opdateret på den nyeste sladder fra ind-og udland på nøjagtig samme måde, som hvis du havde siddet foran …

Kan du ikke undvære din VIP Gossip, når du forlader computeren? Så er der heldigvis hjælp på vej i form af vores nyudviklede mobilapplikation.

DF vil lukke socialt medie: – Helt grotesk, siger ekspert – TV 2

15. okt. 2020 — På Jodels såkaldte “sladder-kanaler” har brugerne delt rygter om navngivne politikere og mediefolk, som anklages for krænkelser og chikane.

Frygten er, at platformen kan blive brugt af “fremmede magter til at sprede misinformation”. Men at lukke Jodel er et skråplan, lyder det fra ekspert.

Hjemmeside med sladder : r/Denmark – Reddit

Reddit – Dive into anything

12. okt. 2020 — Hørte i radioen om en hjemmeside med uredigeret sladder. De sage yodl/jodl er noget lignende. … Det er en app. … tv2.no.

Hørte i radioen om en hjemmeside med uredigeret sladder. De sage yodl/jodl er noget lignende. Jeg kan ikke finde noget der minder om det. Nogen der …

TV 2 NEWS – “Da jeg installerede appen, tænkte jeg…

TV 2 NEWS – “Da jeg installerede appen, tænkte jeg… | Facebook

2. okt. 2021 — All speedometer app sladder om dig, da den tracker din lokation for at finde din nøjagtigt hastighed. det samme gør motions-app. 1 yr Report.

“Da jeg installerede appen, tænkte jeg formentlig: Det er bare en app, det er jo nærmest harmløst. Men det kan jeg se nu, at det var det så ikke.”

B.T. – Har du den omdiskuterede sladder-app? | Facebook

2. aug. 2020 — Her bliver du opdateret på masser af fantastiske, aktuelle programmer – og vi vil… TV2 ØST. 122K likes this. Nyheder fra din hverdag …

Socialt medie kæmper med anonym sladder – MediaWatch

Socialt medie kæmper med anonym sladder — MediaWatch

15. okt. 2020 — Sladder og #metoo-rygter om navngivne personer finder i stigende grad vej på den sociale platform og app Jodel, hvor brugerne er anonyme.

Selvom det er imod retninglinjerne finder anonym sladder og rygter om navngivne personer vej på den sociale medieplatform Jodel, der er udviklet i Tyskland.

Almindelig app sladrede 37.000 gange om Johnny fra TV2

Almindelig app sladrede 37.000 gange om Johnny fra TV2 – bliv-klogere.ibc.dk

Almindelig app sladrede 37.000 gange om Johnny fra TV2. 2. oktober 2021 InformatikLars Ljungqvist. Apps sladrer om os, og der er mange apps, der sladrer om …

På appen Jodel hvirvler sladder og #MeToo-rygter rundt …

16. okt. 2020 — Allerede inden Morten Østergaard stod frem som krænkeren i De Radikale, var hans navn blevet nævnt på den populære tyske app Jodel, …

Anmeldelser af TV 2 PLAY – Trustpilot

TV 2 Kundecenter yder support på tv2.dk samt alle undersiderne: TV 2 PLAY, go.tv2.dk, nyhederne.tv2.dk, vejret.tv2.dk og TV TID mv. samt de dertil hørende apps.

Keywords: sladder app tv2